Laser Zone baby

I skrivande stund sitter vi just nu i köket och avnjuter lite chips och ett glas Cola. Men nu till det vi gjort idag. Vi har ganska precis klivit in genom dörren, då vi varit och spelat Laser Zone. Har tjatat om att vi ska göra det sen vi kom hit och idag, den 29 oktober, slår drömmen in. Å det var skitkul. Så vi ska göra det igen någon dag har jag bestämt, hehe. Nu ska vi fortsätta trycka i oss gottigheter. 
Ha det bäst! - Anna 

"Den var mycket stark" Eléonore, 18 år

Igår ägna vi en en heldag till upptäcksfärd. Vi började dagen med en glass på Jojo's, vår favorit glass-och-annat-gott-restaurang. Sedan bestämde vi oss för att gå och beundra The Royal Pavilion, som är en byggnad vid havet som byggdes under tidigt 1800-tal åt Geroge IV av Storbritannien. Det var också denna byggnad som bidrog till att populariteten och befolkning ökade i Brighton, som tidigare var en liten fiskestad på några tusen invånare, och idag är en stad på omkring 155 000 invånare. Nu fick ni lite fakta kring det, varsågod... Dessvärre fick jag inga bra bilder på byggnaden eftersom de hade satt upp ett stort saftigt festtält framför. Men vi sura inte över det. Vill också tillägga att påväg till Royal Pavilion så stannade en man oss och fråga om han fick teckna oss, jag & Emelie ställde upp och köpte även med oss teckningen hem. 


Sedan gick vi med bestämda steg mot Brighton Marina. Som också är ett ganska känt ställe här i Brighton. Som alltså är en slags hamn där hundratals båtar står och det finns även lite restauranger, butiker, bowling, casino och lite annat. Så vi strosa runt lite där och fick se ett mäktigt fåglelspel. Vi bestämde oss sedan för att äta på Marinan, så vi gick in på kycklingresturangen, Nando's. Det var smarrigt och citerar Eléonore Svanström "Den var mycket stark". Men vi är också två klenisar som tycker de mesta är starkt. Idag ska vi inte göra något speciellt direkt, vi får se vad dagen erbjuder helt enkelt. Moi Moi! 

Going back to the 50's

Igår var vi och åt på "Ed's Easy Diner", och det kändes som vi åkte tillbaka några år och var med i både "A cinderella story" och bästa "Grease". Så det var ju ganska coolt, men förutom det var det ganska dyrt. Vi gick även runt lite och kolla shoppingen men fann inte direkt något. Idag vet vi inte riktigt vad vi ska hitta på men vi har några ställen vi skulle vilja bocka av här i Brighton. PS. Hoppas allt är bra där hemma! :) 

- Anna