Regn och vattenläcka...

Vi kunde inte lägga upp något igår eftersom vi inte hade tillgång till internet på hela dagen. Men igår tog vi farväl av Emelies mamma & pappa samt hennes farmor & farfar med en "avskedmiddag". Både jag & Emelie beställde en riktigt god hamburgare. Efter vi sagt hejdå gick vi runt lite på Londons gator och fönstershoppade. När vi kom tillbaka till vårt "vackra" hotellrum upptäckte vi att vi fått vattenläcka i taket så det hade droppat avloppsvatten på Emelies handduk samt på hennes resväska. Efter vi upptäkt det uppstod ett gapskratt som sedan gicköver till illska så nu ska vi begära ersättning. Längtar längtar längtar tills vi får flytta därifrån! 

Idag så har vi slagit oss ner på internet caféet Nero med en varsin varmchoklad och sandwich och väntar på att få klartecken från Eléonore & Linn att vi kan komma över till dem och spendera dagen. Hoppas det rullar på bättre där hemma och vi vill även önska Alexandra ett stort GRATTIS på 23- årsdagen.
Puss & kram


PS. Idag är även första dagen som regn fallit från himlen. Äntligen känns det som att vi faktiskt befinner oss i England var lite orolig där ett tag att vi satt oss på fel flyg ;) Ds. 

- Anna 
roger b

va fan! Nu får du visa lite Bergmanhumör, slå näven i disken, kräv ersättning och byte av rum..